(Herten)biefstuk met aardappelen

Ingrediënten:

  • Aardappelen
  • (Herten)biefstuk
  • Peper
  • Zeezout
  • Tijm
  • Knoflook

Bereidingstijd: 45 minuten

Voor zoveel personen als je wilt

Bereidingswijze:

  • Was de aardappelen (schil ze niet) en snijd er dunne plakjes af met de kaasschaaf.
  • Leg deze in een ovenschaal en besprenkel met een mengsel van olijfolie, grofgemalen peper, zeezout en een fijngehakt teentje knoflook.
  • Zet alvast in een voorverwarmde oven (moeten in totaal 25 minuten in de oven)
  • Wrijf de (herten)biefstuk in met peper, zout en tijm.
  • Braad de biefstuk ongeveer 2 tot 3 minuten aan beide kanten in de pan met boter
  • Leg deze bovenop de aardappelplakjes in de oven (als er nog 7 minuten te gaan zijn).

Lekker met gewokte sugarsnaps en pepersaus

Home