|
|
Ingrediënten:
- Aardappelen
- (Herten)biefstuk
- Peper
- Zeezout
- Tijm
- Knoflook
Bereidingstijd: 45 minuten
Voor zoveel personen als je wilt
|
|
|
Bereidingswijze:
- Was de aardappelen (schil ze niet) en snijd er dunne plakjes af met de kaasschaaf.
- Leg deze in een ovenschaal en besprenkel met een mengsel van olijfolie, grofgemalen peper, zeezout en een fijngehakt teentje knoflook.
- Zet alvast in een voorverwarmde oven (moeten in totaal 25 minuten in de oven)
- Wrijf de (herten)biefstuk in met peper, zout en tijm.
- Braad de biefstuk ongeveer 2 tot 3 minuten aan beide kanten in de pan met boter
- Leg deze bovenop de aardappelplakjes in de oven (als er nog 7 minuten te gaan zijn).
Lekker met gewokte sugarsnaps en pepersaus
|
|