|
|
- Voor de bodem van een hartige taart kun je ook een kant-en-klaar-product
gebruiken. We zijn tenslotte niet van de werkverschaffing, nietwaar?
- Diepvriesbladerdeeg geeft een krokant en luchtig deeg. De bodem
wordt minder krokant dan de rand, doordat vocht uit de vulling
erin trekt. Laat dan een paar plakjes bladerdeeg ontdooien, op
elkaar leggen en uitrollen tot een lap. De plakjes kunnen ook
met wat koud water aan elkaar worden geplakt.
- Croissantdeeg uit een blikje geeft een brosse, luchtige bodem.
Druk wel de deegrandjes goed tegen elkaar.
- Korstmix uit een pak geeft een krokant deeg, maar is niet zo
luchtig als bladerdeeg. De bodem wordt minder krokant, doordat
vocht uit de vulling erin trekt. Maak het deeg volgens de gebruiksaanwijzing
en rol het uit tot een lap.
- Broodmix uit een pak geeft een stevig deeg. Je kunt zowel wit-
als bruinbroodmix gebruiken. Maak het deeg volgens de gebruiksaanwijzing
en rol het uit tot een lap.
- Hartige taartmix uit een pak geeft een knapperig deeg. Maak
het deeg volgens de gebruiksaanwijzing en rol het uit tot een
lap.
|
|
|
|