Degustatie di Rommedou à la Tante Twiet

Ingrediënten:

  • 2 rommedoukaasjes (of andere kaas die je lekker lijkt)
  • Halve krop eikenbladsla
  • Halve krop frisée sla
  • Doosje tuinkers
  • Druiven
  • Gepelde walnoten
  • ½ dl dragonazijn
  • ½ dl walnotenolie
  • 1 dl zonnebloemolie
  • 2 sjalotjes
  • 1 bosje basilicum
  • Peper en zout

Voor 4 personen

 

Bereidingswijze:

  • De sjalotjes en de basilicum fijnhakken en mengen in een kom met de dragonazijn
  • Klop de walnoten- en zonnebloemolie er druppelsgewijs doorheen
  • Breng de dressing op smaak met zout en peper
  • De sla schoonmaken, wassen en in het midden van vier borden leggen
  • De druiven halveren en de pit verwijderen
  • Garneer de borden met de druiven, walnoten, de tuinkers en de kaas
  • Besprenkel de sla met wat dressing
   
Home