|
Ingrediënten:
- 2 rommedoukaasjes (of andere kaas die je lekker lijkt)
- Halve krop eikenbladsla
- Halve krop frisée sla
- Doosje tuinkers
- Druiven
- Gepelde walnoten
- ½ dl dragonazijn
- ½ dl walnotenolie
- 1 dl zonnebloemolie
- 2 sjalotjes
- 1 bosje basilicum
- Peper en zout
Voor 4 personen
|
|
Bereidingswijze:
- De sjalotjes en de basilicum fijnhakken en mengen in een kom
met de dragonazijn
- Klop de walnoten- en zonnebloemolie er druppelsgewijs doorheen
- Breng de dressing op smaak met zout en peper
- De sla schoonmaken, wassen en in het midden van vier borden
leggen
- De druiven halveren en de pit verwijderen
- Garneer de borden met de druiven, walnoten, de tuinkers en de
kaas
- Besprenkel de sla met wat dressing
|