Tomaten met geitenkaas in folie

Ingrediënten:

  • 4 vleestomaten
  • 50 gr verse geitenkaas
  • 2 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 2 theelepels citroensap
  • 2 theelepels tijmblaadjes
  • Peper
  • Aluminiumfolie
 

Bereidingswijze:

  • Bestrijk de stukken aluminiumfolie van 15 bij 15 centimeter dun met olijfolie
  • Zet de tomaten met de bolle kant naar boven op het folie
  • Kruis de tomaten diep in en duw ze een beetje open
  • Verkruimel de geitenkaas en verdeel die over de tomaten
  • Verdeel de tijmblaadjes en de citroenschil erover
  • Maal er verse peper boven
  • Vouw het folie rond de tomaten omhoog en draai het boven de tomaten dicht
  • Zet de pakketjes op het barbecuerooster en laat de tomaten in circa 10 minuten gaar worden
   
Home