|
Ingrediënten:
- 4 ananasschijven
- 300 gram lychees (blikje)
- 250 gram aardbeien
- 1 eetlepel vloeibare honing
- 1 citroen
- 2 eetlepels tropische vruchtenlimonadesiroop
- 8 spiezen
Voor 4 personen
Bereiding: Circa 20 minuten
|
|
Bereidingswijze:
- Ananas afgieten en elke schijf in 6 stukken snijden
- Lychees afgieten en het sap achterhouden
- Aardebeien wassen en kroontjes verwijderen
- Aan spiezen achtereenvolgens stukje ananas, aardbei, lychee,
enzovoorts steken
- Tot gebruik afgedekt in de koelkast laten liggen
- Honing en 2 eetlepels lycheesap tot een sausje roeren
- Citroen uitpersen en in kommetje met limonadesiroop vermengen
- Bestrijk de spiezen met het honingmengsel
- Op hete barbecue spiezen circa 5 minuten roosteren en af en
toe keren
- Op bord het tropische sausje erover sprenkelen
Tip:
- Lekker als nagerecht bij de barbecue
|