|
Ingrediënten:
- 1 x basisrecept pizzadeeg
- 200 gram MonChou
- 3 eetlepels tomatenketsjup
- 1 pakje Bisque Homard (Knorr Les Sauces)
- 100 gram geraspte jong belegen kaas
- 2 sjalotjes
- 12 kleine tomaten
- 400 gram artisjokharten
- 200 gram tonijn in olie
- 100 gram Noorse garnalen
- 100 gram gekookte mosselen
Voor 4 personen
Bereiding: Circa 60 minuten
|
|
Bereidingswijze:
- Pizzadeeg maken volgens basisrecept
- In kom helft van de MonChou losroeren met tomatenketsjup
- Bisque Homard erdoor roeren
- Sjalotjes pellen en in dunne ringen snijden
- Tomaten wassen en halveren
- Artisjokharten afgieten en halveren
- Tonijn afgieten en in stukjes verdelen
- In zeef garnalen afspoelen en laten uitlekken
- Rest van MonChou in stukjes snijden
- Oven voorverwarmen op 225 graden
- Pizzavorm met een doorsnede van 28 centimeter invetten en bekleden
met het pizzadeeg (of gewoon de bakplaat gebruiken)
- Met vork gaatjes prikken in pizzadeeg
- Saus over deeglap uitstrijken
- Achtereenvolgens over de pizza uitstrijken de tonijn, garnalen,
mosselen, tomaten, artisjokharten, stukjes verse roomkaas en sjalotringen
- Geraspte kaas erover strooien
- Op rooster in midden van oven pizza in ongeveer 25 minuten goudbruin
en gaar bakken
Tip:
- Deze pizza kan ook ingevroren worden om later alsnog op te eten
|