|
Ingrediënten:
- Pak pizzadeeg van Koopmans
- Olijfolie
- Heet water
- Gedroogd pestopoeder (rood)
- 2 grote uien
- 2 blikjes ansjovis
- Half potje kappertjes
- Half potje olijven
- Zakje geraspte kaas
- Versgemalen zwarte peper
Voor 2 personen
Bereiding: Circa 25/25 minuten
|
|
Bereidingswijze:
- Maak het pizzadeeg volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
- Vet een bakplaat in met olijfolie
- Verdeel het deeg op de bakplaat (gebruik een beetje bloem als
het teveel aan je vingers blijft plakken)
- Verwarm de oven voor op de temperatuur die op de verpakking
van het pizzadeeg staat
- Maak het gedroogde pestopoeder volgens de gebruiksaanwijzing
op het potje (2 porties)
- Verdeel het mengsel over de pizzabodem
- Snijd de uien in grote stukken en verdeel dit over de pizzabodem
- Verdeel de ansjovis hierover
- Strooi de kappertjes en gehakte olijven hier weer overheen
- Verdeel de inhoud van het zakje geraspte kaas over de pizza
- Doe hier weer lekker versgemalen peper overheen
- Schuif de pizza in de oven en laat 'm gaar worden
- Check na ongeveer 15 minuten hoe het gaat (als de pizza te lang
in de oven zit, wordt deze te droog)
Tip:
- Strooi als de pizza klaar is er rucola-sla overheen
|