|
|
Ingrediënten:
- 4 kippebouten
- kipkruiden
- 4 el olijfolie
- 700 gram krieltjes
- 600 gram winterpeen, in plakjes
- 6 tenen knoflook (in de schil)
- 4 takjes tijm
- grof gemalen peper
- zout
- zeezout
Bereidingstijd: 10 minuten + 1 uur oventijn
Voor 2 personen
|
|
|
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Vet een grote ovenschaal in.
- Wrijf de kip in met 2 el olijfolie en bestrooi rondom met kipkruiden, peper en zout.
- Leg de kip in de ovenschaal.
- Doe de krieltjes, winterpeen, de tenen knoflook ook in de ovenschaal.
- Bestrooi rondom met olijfolie, tijm, zeezout en peper naar smaak.
- Gaar alles in de oven en schep alles om de 15 minuten even goed om.
|
|