|
|
Ingrediënten:
- Biefstuk
- Rode wijn
- Bindmiddel
- Zout en peper
Bereidingstijd: 15 minuten
|
|
|
Bereidingswijze:
-
Braad het vlees in ca. 50 gram boter snel bruin.
-
Zout en peper erop doen.
-
Vlees uit de pan nemen en direct het hete braadvet afblussen met een ½ glas rode wijn (in de hitte en het afblussen zit de smaak).
-
Dan 1 volle theelepel opgelost in ca. 1 kopje water, erbij doen en op redelijk hoog vuur tot een mooi geheel laten worden.
-
Proeven; mag best sterk van smaak zijn.
-
Eventueel nog wat zout en peper en wat water.
-
Binden met wat maizena.
-
In de pan zaten aanbaksels van het vlees, die maken dat de jus lekker wordt. Die prut moet er echter niet inblijven. Dus saus in de kom doen, via een zeefje.
|
|