|
Ingrediënten:
- 3 roti's
- 2 Madame Jeanette
- 3 tenen knoflook
- 3 forse uien
- 1 zakje Hindoestaanse masala
- 700 gram kipfilet
- 2 hardgekookte eieren
- 4 net-hardgekookte aardappelen
- 1 à 2 blokjes kippenbouillon
- 1 bos kouseband
- Eventueel basmati-rijst
Voor 2 personen
Bereiding: Ongeveer 40 minuten
|
|
Bereidingswijze:
- Snijd de kip in stukjes, bak deze apart en voeg een eetlepel
massala toe
- Snijd de Madame Jeanette klein (raak het vruchtvlees niet aan,
want als je dan in je ogen wrijft of wat dan ook aanraakt ....)
- Snijd de knoflook klein
- Snijd de uien in kleine stukjes
- Verwarm een braadpan, voeg de Madame Jeanette en de knoflook
toe en bak deze aan
- Voeg de uien toe en bak deze glazig
- Voeg 2 eetlepels massala toe en roer alles goed door
- Voeg 1 liter kippenbouillon toe
- Snijd de kopjes van de kouseband af
- Snijd de rest in stukjes van ongeveer 4 centimeter
- Voeg deze toe
- Voeg na 5 minuten de kip toe
- Pel de hardgekookte eieren en voeg deze 10 minuten voor het
einde toe
|