|
|
Ingrediënten:
- 300 gram spaghetti
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 zak verse spinazie - 600 gram
- 2 tenen knoflook, geraspt
- 1 beker creme fraiche - 125 ml
- 100 gram gemalen jonge kaas
- 1 zakje grof gehakte walnoten - 50 gram
- zout
- peper
Bereidingstijd: 20 minuten
Voor 4 personen
|
|
|
Bereidingswijze:
- Kook de spaghetti gaar.
- Verhit de olie in de koekenpan en bak hierin een kwart van de spinazie.
- Voeg steeds een flinke hand spinazie toe als de vorige hoeveelheid is geslonken.
- Bak tot slot de knoflook 1 minuut mee.
- Roer de creme fraiche en de kaas erdoor.
- Roer op het laatste moment de walnoten erdoor.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Lekker met grozette erbij.
|
|