Spinaziespaghetti

Ingrediënten:

  • 300 gram spaghetti
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 zak verse spinazie - 600 gram
  • 2 tenen knoflook, geraspt
  • 1 beker creme fraiche - 125 ml
  • 100 gram gemalen jonge kaas
  • 1 zakje grof gehakte walnoten - 50 gram
  • zout
  • peper

Bereidingstijd: 20 minuten

Voor 4 personen

Bereidingswijze:

  • Kook de spaghetti gaar.
  • Verhit de olie in de koekenpan en bak hierin een kwart van de spinazie.
  • Voeg steeds een flinke hand spinazie toe als de vorige hoeveelheid is geslonken.
  • Bak tot slot de knoflook 1 minuut mee.
  • Roer de creme fraiche en de kaas erdoor.
  • Roer op het laatste moment de walnoten erdoor.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Lekker met grozette erbij.
Home