|
|
Ingrediënten:
-
Penne (of andere pasta)
- Bakje champignons
- 2 sjalotjes
- Takjes petereslie
- Olijfolie
- Gehakte knoflook
- Zout en versgemalen peper
- Flesje kookroom
- Parmazaanse kaas
Bereidingstijd: 20 minuten
Voor 2 personen
|
|
|
Bereidingswijze:
- Kook de penne met water en zout.
- Verit de olijfolie en fruit de gesnipperde sjalot 1 à 2 minuten.
- Voeg de in plakjes gesneden champignons toe en bak ze al omscheppend goudkleurig.
- Breng op smaak met knoflook, zout en peper.
- Voeg de room toe en warm de saus goed door.
- Meng 2 eetlepels parmazaanse kaas en de fijngehakte peterselie door de saus.
- Giet de penne af, laat ze uitlekken en schenk de saus erover.
- Bestroom met de resterende peterselie en de kaas.
|
|