Penne met champignonroomsaus

Ingrediënten:

  • Penne (of andere pasta)
  • Bakje champignons
  • 2 sjalotjes
  • Takjes petereslie
  • Olijfolie
  • Gehakte knoflook
  • Zout en versgemalen peper
  • Flesje kookroom
  • Parmazaanse kaas

Bereidingstijd: 20 minuten

Voor 2 personen

Bereidingswijze:

  • Kook de penne met water en zout.
  • Verit de olijfolie en fruit de gesnipperde sjalot 1 à 2 minuten.
  • Voeg de in plakjes gesneden champignons toe en bak ze al omscheppend goudkleurig.
  • Breng op smaak met knoflook, zout en peper.
  • Voeg de room toe en warm de saus goed door.
  • Meng 2 eetlepels parmazaanse kaas en de fijngehakte peterselie door de saus.
  • Giet de penne af, laat ze uitlekken en schenk de saus erover.
  • Bestroom met de resterende peterselie en de kaas.
Home