|
|
Ingrediënten:
- 1 pak spinazie à la crème (deelblokjes, diepvries, 450 g)
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 ui, gesnipperd
- 1 bakje gesneden champignons (200 g)
- 150 g salami (vleeswaren), gesneden
- 300 g beetgaar gekookt pasta (kliekje, bijv. penne of fusilli)
- 100 g geraspte pittige kaas
- Peper en zout
Bereidingstijd: 25 minuten
Voor 4 personen
|
|
|
Bereidingswijze:
- Ovengrill voorverwarmen.
- Spinazie ontdooien volgens aanwijzing op verpakking.
- In hapjespan olie verhitten en knoflook en ui 2 min. zachtjes bakken.
- Champignons toevoegen en op hoog vuur in 3-4 min. bruinbakken.
- Salami in reepjes snijden.
- Spinazie, salami en pasta door champignonmengsel scheppen.
- Geheel al omscheppend verwarmen.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Pasta overdoen in ovenschaal.
- Kaas erover strooien en onder grill in 5 min. goudbruin laten kleuren.
- Lekker met tomatensalade.
|
|