|
|
Ingrediënten:
- Gehakt
- 1 stengel prei
- 1 ui
- 1 pakje Honig mix voor lasagne
- Bechamelsaus
- Lasagnebladen (Grand Italia)
- Geraspte kaas
Bereidingstijd: 30/30 minuten
Voor 3 personen
|
|
|
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor
- Rul het gehakt in een wokpan
- Meng de bechamelsaus volgens de gebruiksaanwijzing met water
- Hak de ui en de prei fijn en voeg deze toe als het gehakt gaar
is
- Laat het prutje even bakken en voeg dan de lasagnesaus met water
toe (volg de gebruiksaanwijzing op het pakje)
- Laat dit even goed doorpruttelen
- Vet een ovenschaal in met wat boter en knoflook en schep een
laagje gehaktsaus op de bodem
- Leg dan een laagje lasagnebladen op de saus
- Herhaal dit tot de gehaktsaus op is en leg er een laatste laag
lasagnebladen op
- Sluit af met een laag bechamelsaus met daarop de geraspte kaas
- Zet het geheel in de oven volgens de gebruiksaanwijzing van
de Honig mix
Variatietip:
- Voeg ook eens blokjes ananas aan het gehaktmengsel toe en/of
leg plakjes banaan op de geraspte kaas
|
|