Lasagne à la Ingrid

Ingrediënten:

  • Gehakt
  • 1 stengel prei
  • 1 ui
  • 1 pakje Honig mix voor lasagne
  • Bechamelsaus
  • Lasagnebladen (Grand Italia)
  • Geraspte kaas

Bereidingstijd: 30/30 minuten

Voor 3 personen

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor
  • Rul het gehakt in een wokpan
  • Meng de bechamelsaus volgens de gebruiksaanwijzing met water
  • Hak de ui en de prei fijn en voeg deze toe als het gehakt gaar is
  • Laat het prutje even bakken en voeg dan de lasagnesaus met water toe (volg de gebruiksaanwijzing op het pakje)
  • Laat dit even goed doorpruttelen
  • Vet een ovenschaal in met wat boter en knoflook en schep een laagje gehaktsaus op de bodem
  • Leg dan een laagje lasagnebladen op de saus
  • Herhaal dit tot de gehaktsaus op is en leg er een laatste laag lasagnebladen op
  • Sluit af met een laag bechamelsaus met daarop de geraspte kaas
  • Zet het geheel in de oven volgens de gebruiksaanwijzing van de Honig mix

Variatietip:

  • Voeg ook eens blokjes ananas aan het gehaktmengsel toe en/of leg plakjes banaan op de geraspte kaas
Home