|
|
Ingrediënten:
- 300 gram broccoliroosjes
- 400 gram farfalle (strikjespasta)
- 2 rode uien
- 200 ml crème fraîche
- 5 eetlepels olijfolie
- 200 gram gerookte zalmsnippers
Bereidingstijd: 20 minuten
Voor 4 personen
|
|
|
Bereidingswijze:
- In pastapan ruim water met zout aan de kook brengen
- Broccoliroosjes hierin 2 minuten koken, met schuimspaan in vergiet
scheppen en onder koud water afspoelen om garingsproces te stoppen
- Pasta in zelfde pan in 10 tot 12 minuten beetgaar koken
- In hapjespan gesnipperde ui in 2 eetlepels olie 3 minuten zachtjes
bakken
- Crème fraîche en 2 eetlepels water erdoor roeren
- Zalmsnippers en broccoliroosjes toevoegen en saus nog 5 minuten
zachtjes verwarmen
- Op smaak brengen met zout en veel grof gemalen peper
- Pasta afgieten en 2 eetlepels olie en wat zout en peper erdoor
roeren
- Pasta over vier borden verdelen, saus erop scheppen
Tip:
|
|