|
|
Ingrediënten:
- 100 gram zachte Franse geitenkaas (zoals Bettine Blanc) per
persoon
- 2 vellen fylodeeg per persoon
- 1 eetlepel tijm per persoon
- Zout en peper
- Aluminiumfolie
Bereidingstijd: 20/25 minuten
|
|
|
Bereidingswijze:
- Fylodeeg ontdooien volgens de gebruiksaanwijzing op het pakje
- Snijd per persoon een plak geitenkaas
- Leg 2 plakjes fylodeeg op elkaar
- Leg hier een plak geitenkaas op
- Bestrooi met tijm, zout en peper
- Vouw de zijkanten en punten van het fylodeeg naar het midden,
zodat je een mooi buideltje krijgt
- Vouw aluminiumfolie om de buideltjes
- Oven voorverwarmen op 180 graden
- Doe de buideltjes in aluminiumfolie in de oven
- Haal na 25 minuten het aluminiumfolie eraf
- Zet de buideltjes nog 7 minuten in de oven
Tip:
|
|