Geitenkaasje in fylodeeg

Ingrediënten:

  • 100 gram zachte Franse geitenkaas (zoals Bettine Blanc) per persoon
  • 2 vellen fylodeeg per persoon
  • 1 eetlepel tijm per persoon
  • Zout en peper
  • Aluminiumfolie

Bereidingstijd: 20/25 minuten

Bereidingswijze:

  • Fylodeeg ontdooien volgens de gebruiksaanwijzing op het pakje
  • Snijd per persoon een plak geitenkaas
  • Leg 2 plakjes fylodeeg op elkaar
  • Leg hier een plak geitenkaas op
  • Bestrooi met tijm, zout en peper
  • Vouw de zijkanten en punten van het fylodeeg naar het midden, zodat je een mooi buideltje krijgt
  • Vouw aluminiumfolie om de buideltjes
  • Oven voorverwarmen op 180 graden
  • Doe de buideltjes in aluminiumfolie in de oven
  • Haal na 25 minuten het aluminiumfolie eraf
  • Zet de buideltjes nog 7 minuten in de oven

Tip:

Home