|
|
Ingrediënten:
- 6 eieren
- 1 eetlepel olie
- 1 gesnipperd ui
- 1 zak spinazie (600 gram)
- zeezout
- peper
- 1 duopak voorgekookte aardappelschijfjes (700 gram)
- 1 zakje kerriesaus
- 250 ml melk
Bereidingstijd: 15 minuten en 35 minuten oventijd
Voor 4 personen
|
|
|
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Kook de eieren in ca. 7 minuten hard.
- Pel en snijd de eieren in dikke plakken.
- Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan en fruit de uit 1 minuut.
- Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat slinken tot alle vocht verdampt is.
- Druk in een vergiet het nog aanwezige vocht uit de spinazie.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Maak de kerriesaus met de melk volgens de gebruiksaanwijzing.
- Verdeel de spinazie over de bodem van de ovenschaal.
- Rangschik hierop de eierplakjes.
- Verdeel de aardappelschijfes erover en bestrooi met zout en peper.
- Schenk de kerriesaus erover.
- Bak de schotel in de oven in 30 tot 35 minuten gaar.
|
|