|
|
Ingrediënten:
-
500 gram hamlappen
- 1 eetlepel paprikapoeder
- Zout en peper
- 1 teentje knoflook
- Aardappelpuree
- Nootmuskaat
- 500 gram prei
- Halve eetlepel grove mosterd
- Paneermeel en boter
Bereidingstijd: 75 minuten
Voor 4 personen
|
|
|
Bereidingswijze:
- Snijd de hamlappen in blokjes.
- Bak het vlees met paprikapoeder, zout en peper bruin in een braadpan.
- Laat de uitgeperste knoflook nog 1 à 2 minuten meebakken.
- Gooi water in de pan en stoof het vlees 30 minuten met de deksel schuin.
- Maak aardappelpuree met een scheutje nootmuskaat.
- Snijd de prei in ringen en fruit dit met mosterd, zout en peper in een pan.
- Doe een laag prei in de ovenschaal.
- Dan het vlees met wat jus.
- Dan de aardappelpuree.
- Afdekken met paneermeel en kontjes boter.
- 30 à 40 minuten in de oven zetten op 200 graden.
|
|