|
|
Ingrediënten:
- 200 gram peultjes
- 200 gram haricots verts
- 200 gram diepvries tuinerwten
- 1 pot witte bonen (680 ml)
- 3 eetlepels olijfolie
- 100 gram chorizo in stukjes
- 3 sjalotten in dunne ringen
- 2 theelepels gedroogde oregano
Bereidingstijd: 15 minuten
Voor 4 personen
|
|
|
Bereidingswijze:
- Kook de peultjes en haricots verts in ruim water met zou in circa 7 minuten beetgaar.
- Kook de tuinerwten de laatste 4 minuten mee.
- Giet de groenten af in een vergiet en laat ze uitlekken.
- Verhit de olie in een hapjespan en bak de chorizo zachtjes uit. Voeg de sjalotten en de oregano toe en fruit ze zachtjes 4 minuten mee.
- Voeg de uitgelekte groenten en witte bonen toe.
- Laat alles op middelhoog vuur warm worden.
- Lekker met grof gesneden Pain du Boulogne.
|
|