|
|
Ingrediënten:
- Bloemkool in grote roosjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 sjalotje
- 250 gram champignons
- 100 gram salami
- Kaassaus
- 100 gram geraspte kaas
Bereidingstijd: 20 minuten
Voor 4 personen
|
|
|
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor
- Snipper het sjalotje, snijd de champignons in plakjes en de
salami in blokjes
- Kook de bloemkool in weinig water met zout in 10 minuten beetgaar
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de sjalot en champignons
in 5 minuten mooi bruin
- Schep de salami erdoor
- Doe de bloemkool in een ingevette ovenschaal en schep het champignonmengsel
erop
- Maak de kaassaus klaar en schenk deze over bloemkool
- Strooi de geraspte kaas erover
- Laat de schotel onder een grill in 5 tot 7 minuten goudbruin
worden.
Tip:
- Lekker met saucijsjes en gekookte aardappelen
|
|