|
|
Ingrediënten:
- 750 gram aardappelschijfjes
- 400 broccoli, in kleine roosjes
- 300 gram schouderham, in 1 cm dikke plakken. in blokjes gesneden
- 2 pakjes kaassaus
- 200 gram geraspte jong belegen kaas
- peper
- zout
Bereidingstijd: 15 + 25 minuten minuten
Voor 4 personen
|
|
|
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Kook de aardappelschijfjes gaar in ruim water met zout in circa 10 minuten
- Kook de broccoli 3 tot 4 minuten mee.
- Afgieten die handel.
- Bereid de kaassaus voor en roer de hamblokjes en de helft van de geraspte kaas erdoor.
- Breng op smaak met versgemalen peper.
- Schep de broccoli en aardappelen door de kaassaus en doe dit in een ingevetten ovenschaal.
- Bestrooi met rest van de kaas.
- Bak het gerecht in 25 minuten in het midden van de oven tot het bubbelend heet is en een mooi korstje heeft.
|
|