Ovenschotel met ham, aardappelschijfjes en broccoli

Ingrediënten:

  • 750 gram aardappelschijfjes
  • 400 broccoli, in kleine roosjes
  • 300 gram schouderham, in 1 cm dikke plakken. in blokjes gesneden
  • 2 pakjes kaassaus
  • 200 gram geraspte jong belegen kaas
  • peper
  • zout

Bereidingstijd: 15 + 25 minuten minuten

Voor 4 personen

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Kook de aardappelschijfjes gaar in ruim water met zout in circa 10 minuten
  • Kook de broccoli 3 tot 4 minuten mee.
  • Afgieten die handel.
  • Bereid de kaassaus voor en roer de hamblokjes en de helft van de geraspte kaas erdoor.
  • Breng op smaak met versgemalen peper.
  • Schep de broccoli en aardappelen door de kaassaus en doe dit in een ingevetten ovenschaal.
  • Bestrooi met rest van de kaas.
  • Bak het gerecht in 25 minuten in het midden van de oven tot het bubbelend heet is en een mooi korstje heeft.
Home