Pastasalade

Ingrediënten:

  • Tricolore gedraaide pastadingen
  • Yoghurt
  • Mayonaise
  • Uitje
  • Dikke plak ham of salami
  • Plakjes zwarte olijf
  • Komkommer
  • Knoflook
  • Ketsjup

Bereidingstijd: 10 à 20 minuten

Voor 6 personen

Bereidingswijze:

  • Pastadingen koken, afspoelen en af laten koelen.
  • Komkommer in de lengte halveren, zaadjes verwijderen en nog een keer in de lengte halveren en in blokjes snijden.
  • Sausje naar smaak maken van de yoghurt, mayonaise, ketsjup en knoflook.
  • Zout en peper toevoegen.
  • Ham of salami in blokjes snijden.
  • Ui snipperen.
  • Doe de koude pastadingen, komkommer, ham of salami, uitjes, olijfplakjes en het sausje in een grote kom en roer alles door elkaar.
Home