|
|
Ingrediënten:
- 4 eieren
- kipfilet
- 1 teentje knoflook
- 1 blikje ansjovisfilet
- 4 eetlepels mayonaise
- 1,5 eetlepel citroensap
- sla
- 100 gram parmazaanse kaas, geschaafd (flakes van grozette bijv.)
- croutons
Bereidingstijd: 25 minuten
Voor 2 personen
|
|
|
Bereidingswijze:
- Bak de kipfilet lekker krokant (snijd van te voren al in dunne reepjes/sliertjes) met grofgemalen zout en peper
- Kook de eieren hard en snijd ze in 8 van die leuke partjes met de eiersnijder
- Snijd de helft (ja, de helft) van de ansjovis fijn
- Roer dit met het citroensap, 1 fijngesneden teentje knoflook, de mayonaise en de helft van de parmazaanse kaas door elkaar
- Bestrooi met peper
- Schep de sla om met de dressing en leg dit op een bord
- Verdeel de stukjes kipfilet over de borden
- Dan de andere helft van de ansjovis
- En dan de eieren
- Bestrooi met restant van de geschaafde kaas en croutons
|
|