|
|
Ingrediënten:
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 150 g witte rijst
- 125 ml witte wijn
- 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g)
- 1 visbouillontablet
- 500 g pangasiusfilet (vis, diepvries), in blokjes
- 1 eetlepel dille (diepvries), ontdooid
Bereidingstijd: 25 minuten
Voor 4 personen
|
|
|
Bereidingswijze:
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui tot hij glazig ziet.
- Strooi het kerriepoeder erover en schep de rijst erdoor.
- Bak 1 minuut al omscheppend op hoog vuur.
- Voeg de witte wijn, 125 ml water, de tomatenblokjes en het bouillontablet toe en breng aan de kook.
- Laat de soep 10 minuten zachtjes doorkoken met de deksel op de pan.
- Schep de pangasiusfilet door de soep en laat nog 8-10 minuten zachtjes koken.
- Breng de soep op smaak met zout en (versgemalen) peper.
- Bestrooi voor het serveren met de dille.
|
|