|
|
Ingrediënten:
- zak paprika-mascarponesoep (400 ml)
- 1 blik tomatenblokjes (400 g)
- 1 zak krieltjes (450 g)
- 250 g zeewolffilet, in grove stukken
- 1 zak snijbonen, gesneden (250 g)
- 100 g Hollandse garnalen
- 2 eetlepels zwarte olijven, pitloos (bijv. kalamata)
- 1-2 eetlepels citroensap
- 1 zakje verse dille (15 g), grofgesneden
- zout en peper
Bereidingstijd: 15 minuten
Voor 4 personen
|
|
|
Bereidingswijze:
- Breng in een grote pan de soep met de tomatenblokjes en de krieltjes aan de kook en laat de soep 5 minuten doorkoken.
- Voeg de zeewolffilet toe en kook deze nog 3 minuten mee.
- Doe ten slotte de snijbonen erbij en laat de soep nog 2-3 minuten koken, zodat de boontjes lekker knapperig blijven.
- Warm op het laatst de garnalen en de olijven mee.
- Breng de soep op smaak met citroensap, zout en peper.
- Garneer de soep met dille.
|
|