Gevulde vissoep

Ingrediënten:

  • zak paprika-mascarponesoep (400 ml)
  • 1 blik tomatenblokjes (400 g)
  • 1 zak krieltjes (450 g)
  • 250 g zeewolffilet, in grove stukken
  • 1 zak snijbonen, gesneden (250 g)
  • 100 g Hollandse garnalen
  • 2 eetlepels zwarte olijven, pitloos (bijv. kalamata)
  • 1-2 eetlepels citroensap
  • 1 zakje verse dille (15 g), grofgesneden
  • zout en peper

Bereidingstijd: 15 minuten

Voor 4 personen

Bereidingswijze:

  • Breng in een grote pan de soep met de tomatenblokjes en de krieltjes aan de kook en laat de soep 5 minuten doorkoken.
  • Voeg de zeewolffilet toe en kook deze nog 3 minuten mee.
  • Doe ten slotte de snijbonen erbij en laat de soep nog 2-3 minuten koken, zodat de boontjes lekker knapperig blijven.
  • Warm op het laatst de garnalen en de olijven mee.
  • Breng de soep op smaak met citroensap, zout en peper.
  • Garneer de soep met dille.
Home