|
|
Ingrediënten:
- 250 gram rundergehakt of vegetarisch gehakt
- ½ zakje taco seasoning mix
- 1 zak tortillachips naturel
- 4 tomaten
- 4 stoneleeks (of 1 prei)
- Jalapenopeper
- 150 gram geraspte kaas
- 125 ml zure room
- Guacamole
Bereidingstijd: 30 minuten
Voor 4 personen
|
|
|
Bereidingswijze:
- Ovengrill voorverwarmen
- In droge koekenpan met anti-aanbaklaag gehakt rul bakken
- Kruidenmix met scheut water toevoegen en gehakt circa 15 minuten
zachtjes bakken tot het vocht verdampt is
- Tortillachips over 4 kleine ovenschaaltjes verdelen
- Gehakt erop scheppen en beleggen met in stukjes gesnipperde
tomaat, stoneleeks of prei, jalapenopeper en kaas
- Schaaltjes op rooster 10 centimeter onder het de ovengrill schuiven
en kaas in 3 à 4 minuten laten smelten en lichtbruin kleuren
- Zure room erover lepelen en guacamole erbij serveren
|
|