|
|
Ingrediënten:
- 1 of 2 tomaten per persoon
- 1 blikje tonijn naturel (op water)
- 2 eetlepels magere Bulgaarse yoghurt
- 1 eetlepel frietsaus (25% olie)
- 1 zomeruitje
- Stukje komkommer
- Olijven
- Zout en peper
Bereidingstijd: 20 minuten
Voor 4 personen
|
|
|
Bereidingswijze:
- Dakje van de tomaten afsnijden en ze uithollen, met zout beStrooien
en omgekeerd laten uitlekken
- De tonijn laten uitlekken
- Een sausje roeren van de yoghurt, fritessaus, fijngehakt ui,
zout en peper
- De komkommer raspen, met weinig zout bestrooien, en met een
bord verzwaard in een vergiet laten uitlekken
- De tonijn, de komkommer en het sausje vermengen en hiermee de
tomaten vullen
- Het tomaatdekseltje erop leggen en garneren met een prikkertje
met een olijf
|
|